ONline fysiotherapie

Image

Niet voor iedereen is het mogelijk of verstandig om in tijden van de corona-crisis naar de praktijk te komen. Daarom heeft mijnfysiothuis.nl de dienst “Fysiotherapie op Afstand” ontwikkeld. Door middel van een innovatief platform kunnen we iedere cliënt die zich aanmeldt nog altijd van dienst zijn.

Op diverse manieren kunnen jouw klachten worden geïnventariseerd, bij voorkeur via beeldbellen, maar telefoneren of mailen is ook mogelijk.
Op basis daarvan krijg je via bovengenoemd platform leefadviezen, oefeningen, etc; gestuurd, zodat je daar thuis mee aan de slag kan! Eventuele benodigde materialen, bijvoorbeeld oefenelastieken, krijg je in bruikleen of kun je bestellen in de webshop wanneer je deze nodig hebt voor jouw revalidatie.
Deze manier van behandelen wordt door jouw zorgverzekeraar vergoed, mits je verzekerd bent voor fysiotherapie. 
(vragen hierover kun je stellen op 0493-381765 of info@mijnfysiothuis.nl)

Hoe Fysiotherapie op afstand in zijn werk gaat

Je kunt je aanmelden op diverse manieren, telefonisch (whatsapp of bellen), via mail of door het invullen van afspraakformulier op deze pagina. Na het invullen krijg je binnen 4 uur reactie (tijdens kantooruren) en ontvang je eventueel al de eerste leefstijladviezen en oefeningen.
Er wordt een tijd afgesproken om, bij voorkeur met videobellen, een intake te doen.
Op die manier worden jouw klachten geïnventariseerd om op basis daarvan een behandeling te starten. Via het platform krijg je oefeningen gestuurd zodat je daar thuis mee aan de slag kan.
Ook wordt er dan een vervolgafspraak gepland. Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kun je die stellen via de website/mailen en zal je binnen 4 uur antwoord krijgen op jouw vraag. 
Om een afspraak te maken bel 0493-381765, stuur een e-mail naar info@mijnfysiothuis.nl of gebruik het formulier hiernaast. We nemen hierna snel contact met jou op.

Afspraak maken?
Vul het formulier in.


PS. Wij houden ook niet van SPAM, jouw gegevens worden alleen gebruikt voor onze dienstverlening. Voor meer informatie, bekijk onze Privacyverklaring.