fysieke klachten

Man Vrouw
Schouder Heup Hand/Pols Knie Voet/Enkel Nek Elleboog Onderrug Billen/Bekken
Schouder Heup Hand/Pols Knie Voet/Enkel Nek Elleboog Onderrug Billen/Bekken
Schouder

Je hebt klachten aan jouw schouder. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Hand/Pols

Je hebt klachten aan jouw hand en/of pols. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Heup

Je hebt klachten aan jouw heup. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Knie

Je hebt klachten aan jouw knie. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Voet/Enkel

Je hebt klachten aan jouw voet en/of enkel. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Nek

Je hebt klachten aan jouw nek. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Elleboog

Je hebt klachten aan jouw elleboog. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Onderrug

Je hebt klachten aan jouw onderrug. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Billen/Bekken

Je hebt klachten aan jouw billen en/of bekken. Hieronder vind je een lijst met mogelijke oorzaken. Klik op een oorzaak om hier meer over te lezen (dit opent een nieuwe pagina).

Je kunt op MijnFysioThuis.nl ook zelfhulpmodules aanvragen. Dat gaat heel simpel: Kies hiernaast het lichaamsdeel waar jij klachten hebt. Zoek de klacht erbij en vraag aan!

Als je vragen hebt over jouw klachten kun je die ook vrijblijvend stellen. Therapeuten van mijn fysio thuis helpen u graag. Deze modules zijn ontwikkeld zodat jij, ook in tijden van de coronacrisis, kunt werken aan weer fit worden en fit blijven.


Op dit moment wordt er hard gewerkt het overzicht van klachten volledig te maken, het kan dus zijn dat jouw klacht (nog) niet wordt genoemd. Als dat het geval is kun je jouw vraag via de contact pagina stellen. De fysiotherapeut zal jou dan zo goed en snel mogelijk weer vooruit proberen te helpen.